Bichoni de Vanzare - Constanta

bichoni de vanzare

Preturi Catei Rasa Bichon - Constanta

bichon-maltez bichon-havanez bichon-bolognese bichon-frise

Bichon Maltez

Bichon Havanez

0741 175 358

Bichon Bolognese

Bichon Frise


Despre Noi


Suntem Rimbo Media S.R.L din Cluj si vindem peste 50 de rase de catei de calitate. Cateii pe care ii vindem sunt 100% rasa pura si provin din parinti de calitate. Cateii se livreaza in 3 zile de la data efectuarii comenzii exceptand anumite rase mari, care sunt mai rare. Toti cateii sunt examinati si selectati de catre unul din medicii nostri veterinari. Cateii vanduti sunt perfect sanatosi. Fiecare catel detine carnet de sanatate cu vaccinurile si deparazitarile efectuate la zi. Cateii vanduti de noi au varsta cuprinsa intre 6-8 saptamani. Optional putem oferi Pasaport si microcip.

Recomandari


bichon-maltez-andradaAndrada Rusu
Petrosani
"Am cumparat un Bichon Maltez de la aceasta firma si sunt incantata de ce am primit. Va recomand Rimbo Media S.R.L daca vreti un catel frumos si istet."

bichon-maltez-lorenaLorena Lucaciu
Cluj Napoca
"Va multumesc pt. Daisy e cea mai scumpa catelusa. E foarte neastamparata si plina de viata e tot ce mi-am dorit."

Compartie rase Bichoni

Vezi cateva diferente interesante intre cele 4 rase de catei disponibile: Bichoni Maltezi, Bichoni Bolognese, Bichoni Frise si Bichoni Havanezi Click aici

Contact

Telefon:
0741 175 358

E-mail:
vanzaricatei@yahoo.com

Parteneri

catei-de-vanzareanunturi-cainiyorkshire-de-vanzarebulldog-de-vanzarewestie
Bichoni de Vanzare - Constanta

Bichoni de Vanzare in Constanta

Daca esti din Constanta sau din judetul Constanta, poti beneficia preturi atractive la Bichoni, infiderent ca e un Bichon Maltez, Havanez, Frise sau Bolognese. In judetul Constanta mai putem livra in orase precum: Mangalia, Neptun. Daca esti din Constanta poti comanda Bichoni direct de pe site, sau sunand la numarul de telefon 0741175358. Taxa de transport la Constanta este de 40 euro. Cateii se pot livra in Constanta in maxim 3 zile de la efectuarea unei comenzi ferme.

Vindem in Constanta, Bichoni Maltezi, Bichoni Havanezi, Bichoni Bolognese si Bichoni Frise la preturi foarte bune. Bichoni pe care ii vindem au varsta cuprinsa intre 6-8 saptamni si sunt vaccinati si deprazitati intern si extern si detin, fiecare carnet de sanatate. Optional, la cererea dumneavoastra va putem oferi si Pasaport International si microcip pentru cateii comandati de la noi.

Bichoni pe care ii comercializam provin din parinti de calitate majoritatea dintre canisele cu care colaboram detin doar parinti cu pedigree. Prin urmare va putem pune la dispozitie atat catei bichoni cu pedigree dar si fara pedigree. Preturile care apar pe acest site sunt pentru cateii fara pedigree. Bichoni sunt verificati de catre unul dintre medicii nostri veterinari inainte de a fi selectati din cuib. Medicul alege de fiecare data cel mai sanatos si cel mai frumos exemplar din cele disponibile.

transport-cateiTermenul de livrare este de maxim 3 zile pentru judetul Constanta.
Livrarea in judetul Constanta costa 40 euro.

Bichoni Maltezi, Bolognese , Frise sunt albi imaculati, fara pete sau alte impuritati ale blanii. Bichoni Havanezi, sau bichoni colorati, se pot gasi in multe variante, bicolori sau tricolori, de obicei combinatii de alb, cu roscat, sau negru, sau pot fi intr-o singura culoare alb, crem etc.

bichon-maltez-5 bichon-havanez bichon-bolognese bichon-frise
Bichon Maltez
Constanta
Bichon Havanez
Constanta
Bichon Bolognese
Constanta
Bichon Frise
Constanta

Bichonul Maltez este un caine originar din partea vestica a Bazinului Marii Mediterane, inregistrat astazi in Italia. Desi numele sau face referire la Malta, nu exista dovezi clare ca ar proveni din aceasta insula. Bichonul Maltez ,
Citeste mai departe...

Bichonul Havanez (Bichon Havanese sau Bichon Havanez) este un caine de talie mica, cu corpul potrivit de robust, capul proportionat, botul destul de sub subtire, nasul negru, obrajii plati, craniul plat, fruntea putin ridicata.
Citeste mai departe...

Bichonul Bolognese este o rasa de caini de mici dimensiuni, indesat si compact, acoperit cu o blana, lunga si pufoasa. Bichonul Bolognese este usor mai rezervat si timid decat varul sau, Bichonul a poil Frise. Bolognezul se
Citeste mai departe...

Bichonul Frise este unul dintre cele mai frumoase exemplare de caini, o minge de blana carliontata, in general de culoare alba (dar poate fi si crem sau gri), cu ochii mici si negri, plini de viata . Aceasta rasa este...
Citeste mai departe...


U.c : bichoni de vanzare Constanta, bichon maltez vanzare Constanta, bichon havanez vanzare Constanta, bichon frise vanzare Constanta, bichon bolognese vanzare Constanta, bichon vanzare Constanta, pret bichon Constanta, bichon alb, poze bichoni.